Robber Docks


Lyhyesti

Robber Dock on jämsäläinen yhden miehen operaatio, joka pelaa ja kehittää pelejä useille laitteille. Ike Lindell ohjelmoi, piirtää ja suunnittelee kaiken itse.

Historia

Robber Docks aloitti 2017 huhtikuussa kun Ike Lindell päätti yrittää parhaansa pärjätäkseen pelinkehittäjänä. Hän ajatteli uraa pelinkehittäjänä jo, kun hän työkseen kantoi laatikoita varastolla. Kokemuksen ja koulutuksen pelintekoon hän sai kaiken harrastuspohjalta, joka alkoi, kun hän oli 11-vuotias.

Sheepwith

Siihen aikaan Ike oli suunnittelemassa ensimmäistä isoa peliprojektiaan. Yhtenä viikonloppuna hän ajatteli “Jos tekisin ihan pienen pelin, jossa lennettäisiin Sopwith Camel -lentokonetta ja jatkaisin isoa projektia maanantaina”. Eipä hän tiennyt, että tämä projekti tulisi olemaan Sheepwith ja kestämään miltei vuoden. Alussa hänellä ei ollut tarkkaa ajatusta millainen pelistä tulisi, mutta idea sivulta kuvatusta lentelypelistä hänellä oli ollut mielessä jo vuosia. Inspiraatio oli selvä - 1988 David L. Clark teki pelin Sopwith, jota Ike pelasi tuntikausia lapsena.

Peli kasvoi kokoa ja muuttui usein, kun uusia ideoita tuli mieleen. Jonkin ajan kuluttua se oli jo riittävän iso, jotta siihen pystyi lisäämään salaisuuksia. Yhteen niistä hän kysyi Sopwith-pelin tekijän Davidin suostumusta. Nyt pelissä olisi kaikkea mitä hän oli halunnutkin.

Sheepwith on pirteä peli kaikenikäisille, jossa lennetään pienellä lentokoneella, johon on kiinnitetty köysi. Köydellä voit kaapata ja pudottaa eläimiä ja esineitä.

Oletko addiktoitunut lentämiseen, lampaiden pelastamiseen ja uusien, upeiden maailmojen löytämiseen? Jos et, tulet vielä olemaan. Saat tuntikausiksi hauskuutta - siis jos 3000 metrin korkeudessa lentäminen 170 km tuntivauhdilla on mielestäsi HAUSKAA! Pelasta lampaita nälkäisiltä pinkeiltä susilta ja muilta vaaroilta aitauksiinsa saadaksesi uusia nopeita lentokoneita ja niihin käytännöllisiä lisäosia.

Joskus ero lampaan ja lammaspaistin välillä on nopea yksipaikkainen lentokone!

Ominaisuudet


Kuvia

Download images (.zip)


Logoja


Videoita

Game trailer for SheepwithYhteystiedot

Aloitettu: Huhtikuussa 2017
Henkilöstö: Ike Lindell
Nettisivut: RobberDocks.com
Yhteydenotot: contact@robberdocks.com

Some:
Twitter @RobberDocks
Facebook RobberDocks


Sheepwith

Järjestelmät: Android, iOS, tietokoneet & selaimet
Julkaisupäivä: 30. toukokuuta 2017
Sopii kaikenikäisille

Lataa:
Android: Google Play
iOS: App Store
Windows, OSX, Linux: Itch.io